Puhdastilaosaamisesta lisäarvoa liiketoimintaan

Haluamme laaja-alaisella puhdastilakokemuksellamme ja -osaamisellamme tuottaa lisäarvoa liiketoimintaanne. Valitsemalla meidät, pystytte saavuttamaan paremman tehokkuuden ja kokonaistaloudellisuuden ja näin aikaansaamaan sekä säästöjä että pienemmän hiilijalanjäljen.

Olemme toimineet vuodesta 1996 alkaen ja toteuttaneet onnistuneesti lähes 100 puhdastilaprojektia Euroopassa erilaisilla toimialoilla, kuten elektroniikka-, elintarvike-, lääke- ja prosessiteollisuudessa. Suomalaisena yrityksenä olemme tottuneet toimimaan pohjoismaisissa ääriolosuhteissa ja toteuttaneet projektin jopa Etelänavalla. Meidät tunnetaan laajasti puhdas- ja puolipuhdastilojen suunnittelun ja toteutuksen erikoisosaajana.

CleanRoom Tech tarjoaa kokonaistaloudellisen palveluratkaisun tarpeidenne mukaan, asiakaslähtöisestä konsultoinnista ja suunnittelusta tilan rakentamiseen ja validoituun käyttöönottoon saakka. Lisäksi tarjoamme huoltosopimuksen tarvikkeineen ylläpitämään käyttöönoton luokitustasoa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi puvut, liinat, matot ja RST-kalusteet.

CRT CleanRoom Tech eritysosaamisalueet:

konsultointi, puhdastilarakentaminen, avaimet käteen -ratkaisut, tcs – palvelukonsepti puhdastilan kokonaisvaltaiseen ylläpitoon, koulutus, huoltopalvelut, tuotteet ja laitteet